Det är dags …

Just nu knackar hösten på dörren och det börjar bli dags att träda in i ett nytt arbetsår. Det finns så mycket roligt att se fram emot och det kommer vara full fart framåt.

Det kommer att gå och det ska bli väldigt roligt. Att följa en dröm och se den förverkligas i horisonten. Någon frågade mig vad det andliga temat tagit vägen. Det finns kvar och är ett integrerat inslag i mitt liv. Just nu kanske ni känner av de intensiva energierna som pågår.

Nymånen rörde om en hel del och jag har själv drömt klardrömmar med intressanta budskap. Plötsligt såg jag också träden i skogen, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Det indikerade tydligt att det är dags att sätta planer i rörelse och förverkliga det som legat och moget väntat.

För det är just det att saker och ting behöver ta tid ibland och jag känner nu att tiden är inne. Dessutom kommer jag lyssna till min sanning och det jag tror på. Inspirationen är på plats och även orken.

Jag har genomfört stora förändringar och sått frön i marken. Nu börjar de växa och om ett tag ska de skördas. Min beslutsamhet, vilja och kraft är på plats för att fullfölja det nya. En ny väg är på gång och jag börjar sakta men säkert se ljuset i tunneln.

Det har stundtals varit en ensam resa utan ett egentligt mål, men när pusselbitarna börjar falla på plats. Då faller tyngden, kraven och stressen. Det viktigaste av allt är att kunna tala från hjärtat och att inte behöva anpassa sig efter alla andra.

Jag är så tacksam för de i min närhet som valt att stanna kvar. De andra tackar jag för den tid de fanns kvar. Nu ska jag vända ett nytt oskrivet ark och jag vet att det kommer bli bra. Alltså riktigt bra.

Så jag säger tack till universum för de lärdomar jag mött och säger tack för allt dt nya som ska komma. Tack också för erat stöd och de vackra och fina medhjälpare ni gett mig när behovet av stöd och vägledning varit så stort.

Jag är tacksam🙏✨ Tack, Tack, Tack❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s