Jag stängde en dörr

Med stor sorg stängde jag idag en dörr. Något jag längtat efter så innerligt. Med tunga steg och tårar i ögonen vandrade jag hem. Jag tog ett budskap längs vägen och visste att det skulle tala om att se allt med nya ögon.

Vid middagen satt en kråka precis nedanför mitt fönster, enligt solöga kommer den med budskap om att lära nytt leder till nya möjligheter. När jag en stund senare med tungt hjärta kopplade upp mig på Zoom, insåg jag att det verkligen var nya möjligheter.

Det blev inte som det var tänkt, men genom att följa flödet och acceptera känslorna. Kom istället något nytt och vackert in i mitt liv. Där jag får möjlighet att leva ut och diskutera allt det där jag jag i mitt hjärta brinner för.

Så dagens tanke är just att när en dörr stängs öppnas istället något nytt. Det kändes så där behagligt och axlarna sjönk ner. Jag behöver inte jaga, utan allt kommer när tiden är inne.

Trots allt känner jag idag en enorm tacksamhet och även om Universum gav mig en möjlighet från början. En möjlighet jag så gärna bett om, inser jag i slutet av dagen att det inte var det som skulle vara just min väg.

Därför landar jag i allt det nya med tacksamhet och insikt om att det inte hjälper att kämpa emot. Att acceptera och landa i det nya förändrar stagnerade tankebanor och skapar därmed nya möjligheter.

Tack, för dagens lärdomar och välkommen allt det nya som ska komma😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s