Ny partiledare

Det var länge sedan energin från partiet lyste så starkt. Äntligen ser vi en ny kompetent ledare, som har allt som krävs för att leda Sverige in i en ny tid. Borta är tröttheten för ett tag och många höjer blicken för nu är det dags att ta nya spadtag.

Jag är genuint glad för den kvinnliga partiledaren. Akademiker, expert och ytterst kompetent med mycket integritet. Jag minns första gången jag träffade henne och på ett sakligt men lättförståeligt sätt beskrev hur en Socialdemokratisk budget skiljde sig från borgarnas.

Jag är också jätteglad för alla de som finner energi att komma igång med nya arbetssätt. För det behövs verkligen. Jag tycker att det ska bli spännande att se vad som sker, men Magdalena Andersson har det som partiet behöver.

Så all lycka till er som kan påbörja det nya arbetet. Jag ska med nöje följa det på håll. Det finns enormt fina krafter och det är dags att de får komma fram. För min egen del ägnar jag tiden åt politisk representation och policyskapande. Tänk attvi aldrig vet vart vägarna bär.

Så, när jag trycker på knappen lämna in inser jag att det var här min politiska ådra hamnade. Jag som alltid trott att det var jag som skulle stå där sida vid sida med kamrater. Livet blir inte alltid som det var tänkt, men som vanligt som det skulle.

Hur som helst önskar jag Magdalena Andersson lycka till och även partiet. Tur att det finns så många vägar att vandra och att det alltid dyker upp nya spännande möjligheter.

I skrivande stund lyssnar jag dessutom på Abbas nya skiva och vem hade trott på en återförening där. Hoppet dog aldrig och plötsligt stod de där i studion. Med tacksamhet ser jag tillbaka, släpper taget och går vidare ut i dimman. Förr eller senare klarnar det.

Ta hand om och tack för att du läser mina rader❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s