Då kom äntligen dagen

Den där dagen ni vet då det där som man borde göra blev gjort. Jag har under en längre tid funderat över hur jag ska göra med mitt skrivande. Det resulterade i att jag tog beslutet om att bloggen skulle få leva ytterligare ett år.

Det hade dock varit intressant att fundera över vilka inslag som ska finnas. Jag tänker att med tiden växer det säkert fram och jag vet att den är betydelsefull för en del personer. Det är här jag skriver om allt från samhälleliga reflektioner och till mer personliga.

Den andliga delen har under de senaste åren varit under stark tillväxt och den har bidragit till något nytt. Tacksam över astrologer och vägledare som funnits vid min sidan. Som sett framstegen när jag inte själv gjort det. Hur som helst ska det bli riktigt skönt att lägga de här åren bakom sig, för de har varit minst sagt arbetsamma.

Vi går in i en betydligt ljusare framtid med ödesmättade livsval. Där allt som inte är enligt hjärtats principer kommer att väljas bort. Så frågan är vad ditt hjärta klämtar efter de kommande åren. Är det en lugnare vardag, nya studier eller personlig utveckling. Det är helt upp till dig. Däremot anser jag att passagerna av tillväxt ger oss så mycket mer. Nya nyanser som ger nya perspektiv.

Allt behöver inte längre vara som det varit, utan i den nya horisonten när inte minst Jupiter träder in i fiskarna vittnar om förändring av det inre. Det kommer sedan att spegla det yttre i en allt större utsträckning.

Det är med stor tacksamhet jag går in i en ny tidsålder, som kommer göra stegen här på jorden så mycket lättare. Där balansen rådet och vi kan leva enligt vår egen sanning. Tiden kommer och Jupiter kommer dessutom att bidra till att synliggöra illusion och maktmissbruk.

Vi går in en tid med förståelse, acceptans och ljus vilket kommer göra att vi blir en del av en ny energi. En energi som skapar nya möjligheter. Och kom ihåg inget kommer bli som det varit. Skrämmande kan tyckas, men jag menar att det endast kommer att vara av godo. För i slutändan blir allt precis som det ska.

Ett stort Gott nytt år önskar jag dig❤️🥳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s