Nytt år och nya uppdrag

Då har det nya året inletts och visst skulle vi nöta ytterligare några passage till. Orsaken till det är givetvis Merkurius retrograd och även Pluto som styr våra skuggsidor, som arbetar intensivt för att det gamla och mörka ska komma upp.

I natt har jag återigen arbetat med att frigöra mig från begränsningar och ilskan över att de hämmat mig. Har liksom pyrt hela dagen. För att vara helt ärlig känner jag mig klar med detta, men det är inte helt klart förrän jag kommer hoppa från trampolinen.

Dagen till ära har jag med stor tacksamhet varit ledig och ägnat tiden åt något jag verkligen älskar. Tro det eller ej men en ny uppsats med ett nytt roligt ämne ligger i sin linda. När jag skriver dessa ord kommer jag på mig med att le riktigt stort. Det liksom bubblar i magen av lycka.

För där framme i horisonten ser jag drömmen gå i uppfyllelse. Så, tacksam för allt slit och styrkan att fokusera på drömmen. Vilket givetvis inneburit och kommer innebära hårt arbete. Men någon stans därinne har jag alltid vetat att det är detta som gör mig lycklig.

Så med en innerlig och stor tacksamhet vill jag rikta ett stort tack till universum, för att jag får möjlighet att göra just detta. Vilket ska leda mig in i framtiden. Tills dess krigar jag på med min allra roligaste kollega i en helt annat sammanhang. Medan jag med glädje ser fram emot de dyrbara stunder där jag får göra det jag älskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s