Att blicka inåt

Vilket år det har varit. Det har bjudit på utveckling och inte minst tider att blicka inåt. Tid som varit av betydelse för att verkligen synliggöra vad som inte ligger i linje med den livsväg som är tänkt.

Jag har verkligen varit inaktiv här, vilket berott på att jag varit tvungen att dels tänka på min hälsa. Dessutom har det verkliga livet gjort sig påmint. Inget har liksom flutit och den senaste Merkurius retrograden erbjöd verkligen på utmaningar. Det var liksom som universum menade att nu var det dags att möta allt det där du inte vill eller är rädd för.

Sakta men förhållandevis säkert tog jag mig an dessa motgångar. Jag valde att hantera och interagera dem i min fysiska kropp. För första gången kunde jag som utomstående betraktare också se dem utifrån.

Just nu har jag också investerat i en ny kurs, som ska ge mig nya verktyg inför framtiden och nuet. Det är alltså dags att ta tag i det där som ska göras på riktigt. Dessutom ska jag nu framöver lägga mer tid på mitt skrivande, vilket har stått tillbaka.

Att förändring tar tid och att pusselbitar sakta finner sin plats är ingen underdrift. Det jag vet just nu är att det kommer bli bra och med en lång ledighet i antågande. Är det alltså dags att fokusera på allt det där som ska göras. Även att vila och ta hand om den fysiska kroppen. Min drabbades av hjärtsjukdom, vilket gjort att jag inte kunnat vara den där fysiskt aktiva personen jag älskar att vara. Också kroppens och sinnets sätt att lägga i handbromsen, för att jag inte lyssnade än en gång.

Så därför ser jag fram emot dagar med att bara vara och balansera upp allt det där som behövs, för att jag ska hitta livsglädjen och meningen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s