Magiskt och fint

Denna veckan inföll sommarsolståndet en härlig händelse där ljuset fick stor plats. Något som firats stort genom årtusenden och en påminnelse om allt det vackra blomstrande i naturen, men även en viktig påminnelse om att mycket blomstrar i det egna livet.

Jag har faktiskt på själva sommarsolståndetsdag checkat ut. Fokus liksom tidigare är mig själv och läkandet av min kropp och själ. Det har varit ett enormt påfrestande år med många tunga aspekter att navigera sig igenom. Dock kan jag med stolthet bekräfta att jag lyckats.

Dock har jag kommit till en punkt där mitt fysiska hjärta inte mår särskilt bra och därför måste jag på sikt byta yrkesliv. Orsaken till det är att min själ och kropp dräneras och det inte blir tillräckligt med energi över till mig.

De akademiska meriterna är det liksom inget fel på utan de talar sitt tydliga språk, men däremot lägger jag vidare studier på hyllan. Detta eftersom jag måste prioritera att hitta en nya väg i min yrkesutövning.

Det är alltså dags att vända blad på riktigt och besluta vilken riktning jag ska gå. Under sommaren ska jag alltså landa i mig själv och finna en ny väg att vandra. Jag har fattat beslutet och uttalat min intention. Det kommer alldeles säkert kräva mod och beslutsamhet, vilket det gör när nya vägar står inför dörren.

Det är dock med en tydlighet och klarhet jag ser inom mig själv det nya förverkligas och för första gången i detta liv vet jag med all säkerhet. Att jag är värd detta. Jag har arbetat hårt både utåt och i mitt inre.

Så under denna höst ska det klarna och jag ska möta en helt nya karriär, som stämmer betydligt mycket bättre med mitt inre.

Önskar dig en fin midsommarhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s