Ännu en dag har passerat

Det är tur att jag är ledig så att jag hinner möta allt det som sker. Trots att vissa saker borde vara lösta nu hänger de kvar som en påminnelse om att det är dags att fatta nya beslut. När det uppstår situationer där vi människor känner att vi inte respekteras eller blir välbehandlade behöver det tas en rejäl genomgång.

Därför har jag nu fattat ett sådant beslut, som i det stora hela är ytterst otrevligt och till och med väldigt orättvist eftersom jag lagt min själ i detta. Dock måste jag helt enkelt vända mig om och gå utan att få någon som helst lön för mödan. Inom den andliga världen talar vi ofta om att det ändå är av vikt att se saker utifrån kärlek och välsignelser. För att vara helt ärlig är det mycket svårt.

Troligtvis är det så att den här orättvisan som sker ändå bringar fram nya beslut som kommer leda till något mycket bättre. Vad är dock oklart just i skrivande stund. Situationer och händelser brukar som sagt falla på plats och det är först i efterhand vi faktiskt ser vad det resulterade i.

Tillsvidare låter jag saker bero och försöker njuta av min ledighet, som består av fysisk aktivitet och lite smått och gott. Tiden går hur som helst. Dock är hjärtat ännu inte i fas, vilket medför att det inte går att gå ut för hårt. Trist, men ännu en brasklapp som gör gällande att det är av stor betydelse att förändringar ska ske.

Det som är just nu är helt ohållbart och ger mig inte det glada liv jag så mycket förtjänar. Det finns något nytt som väntar och för att kunna ta del av det krävs det att något släpps, vilket faktiskt är på tiden.

På återhörande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s