Med djup tacksamhet

Det är med djup tacksamhet jag skriver dessa rader. Jag har haft den bästa semestern som kan tänkas. Solsken och möjligheten att ladda upp batterierna igen. Med ett hjärta som behöver läkas och healas kunde det inte blivit bättre.

Jag har dessutom fått ta emot ett stort överflöd av vackra miljöer, ljuvligt god mat samt utsökta viner. Jag har fått se det sanna överflödet växa och har känt dess välsignelse. Jag har följt flödet och njutit av varje ögonblick.

Dessutom har vi upptäckt ett nytt land med en oerhört vacker kulturhistoria samt politik. Landet med utsökta viner och kärleksfullt tillagad mat så där så det liksom sprider sig i munnen när de välbehagliga smakerna blandas.

Italien är ett land dit jag mer än gärna kommer återvända beroende på den kvalitet som landet levererar. I mat, service och grymt vackra miljöer. Dessa minnen kommer jag bära med mig länge och jag tackar min själ för att jag tackade ja till den där festen i Kitzbuhl.

Där jag fick njuta även av Österrikes natur och champagne i överflöd. Det har varit en sann glädje att vara ute i Europa igen. Och jag älskar Italien så mycket att nästa resmål redan är planerat.

Dessutom är jag djupt tacksam över det fina bemötande som Europas bästa transfer land Tyskland bemöter hundar. Även Italien och Österrike är länder som verkligen behandlar hundar med en fin respekt. Det var första gången jag reste med hund i Europa och det har varit ett sant nöje. Sverige har faktiskt en hel del att lära där.

Tack Tack Tack för denna resa i sant överflöd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s