Den här julen tänker jag fira med min egen lilla familj

Ett återkommande tema även denna retrograd är otacksamma människor. De där som aldrig egentligen kan vara tacksamma för det andra gör. Som gärna synar ner och hittar fel.

En fin person i min närhet stod upp för detta och satte ner foten. Den möttes av kyla och kalla handen för dess påstående. Jag tackade dock den här personen från mitt hjärta för att den verkligen stod upp och sade ifrån.

Det jag insåg är att alla inte behandlar sin omgivning på ett rättvist sätt och då menar jag inte millimeter rättvisa. Där man endast väljer att lyssna på en part och inte de andra, vilket beror på att deras sätt att vara inte passar dess syften. Dessutom höjs bara den ena personens hjälpsamhet, trots att den är ringa i förhållande till den övriga arbetsinsatsen.

Av den anledningen beslutade jag mig för att sluta göra saker för just de personerna, eftersom de inte behöver visa respekt om de inte anser att de handlingar som skett i högsta välmening. Inte är något som de bett om. Ett torftigt och tråkigt sätt måste jag säga, men alla har en frihet att välja sin egen sanning och liv.

Med dessa ord och slutsatser går jag alltså till avslut och packar ihop. I en välvilja att skapa något för alla. Har vi alltså bara förstört, trots ett idogt arbete där vi rensade upp och paketerade för att det skulle kunna förvaras på ett bra sätt.

Skapade en miljö som vi med egna medel ansåg var av betydelse och vikt för att kunna trivas och må bra. Det jag insåg är att det vi ansåg inte har den legitimitet som den andra personen som backas till hundra procent.

Vi har inte mandatet och mina dagar att behaga och pleasa är helt enkelt över. Därför kommer jag inte heller denna jul lyssna på de syrliga kommentarerna av den enkla anledning att jag inte bett om dem. Utan istället ska jag njuta i min alldeles egna miljö med människor som respekterar att jag vill ha en fin och trivsam miljö. Där jag får vara jag utan att andra har synpunkter på det.

Tack du fina vackra människa som stod upp och stort tack till mig själv som också tar friheten att välja annat. Det är ju ändå helt underbart att kunna göra det så där❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s