Jag har en ny idol

Alltså under min sjukskrivning har jag verkligen haft tid att reflektera. Där och då hittade jag något i mitt flöde som fick mitt hjärta att hoppa av glädje. Varje söndag har jag läst Lillemor Groths fantastiska inlägg. Att hon nu samarbetar med en annan kär astrolog och dessutom skapat en grupp för oss alla skapade en enorm glädje.

Det är alltså det andliga temat som står för dörren och jag ska under hösten fördjupa kunskaperna om energier. Helt plötsligt landade det så där vackert och självklart. Idag läste jag ett vackert meddelande som gjorde mig så där fnissig. Med tanke på mitt förra inlägg, kunde det verkligen inte bli bättre.

Idag har vi en superfullmåne i fiskarna och dessutom är det dags för vår kosmiska budbärare att gå bakåt i tiden. Alltså dags för frigörelse från det förgångna och det är precis det som varit uppdraget denna veckan.

Med de ledorden lutar jag mig tillbaka och blickar inåt. Tänk vad mycket intressant som står för dörren och vilken tur att jag haft min andlighet med mig. Inte minst att få möta andra, som upplever precis detsamma. Känslan att vara annorlunda och lite lätt märklig.

Tänk vad skönt att låta det sjunka in och med stor omsorg även omfamna den känslan av att ändå höra till. Trots att den känslan givetvis inte varit given. Att kunna sätta de där gränserna, att våga vara så där jobbig, att uttrycka det där vi måste även om det kan vara jobbigt. Tack, alla ni ljusarbetare för att ni finns och genomför ert viktiga uppdrag här på jorden. Även om vi anser att den är rätt konstig och fördömande. Styrkan handlar ändå om att vända det till viktiga lärdomar, som på så sätt sprider sitt ljus.

Tack❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s