En avslutande fullmåne i Jungfrun

Tänk att det åter är dags för en avslutande fullmåne, som jag ser fram emot med spänning. Dessutom kommer Saturnus och även Pluto att byta tecken, vilket ska bli väldigt intressant.

Saturnus den stränge fadern som tvingar oss till långsiktighet och gediget arbete. Han kan anses vara tråkig men ack så viktig i våra liv. När han plöjer sin väg framåt tvingar han oss till att ta ansvar och utföra examensprov. Ständigt redo för att se om vi genomför de där som vi ämnade att göra när vi valde detta livet.

Med Venus och Jupiter synliga på himlen blir det också en uppmaning att fråga sig själv om vi faktiskt följer vår själs sanna essens och dess väg utifrån hjärtat. Även Uranus är aktiverad, vilket under kommande vecka kan leda till genombrott eller nya idéer.

Det är alltså en högst intressant vecka som ligger i antågande och för egen del är det 12 huset aktiverat, vilket passar bra. Detta beror på att just det huset handlar om andlighet och det är faktiskt något jag fördjupat mig inom.

Det finns alltså mycket roligt och utvecklande att se fram emot och jag är så tacksam.

Önskar dig en fin och lyckosam vecka❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s