Alcoyne

A Life in change

Alcoyne är en av sju systrar i Plejadernas stjärnbild. Den anses vara den allra ljusstarkaste av dem alla i Oxens stjärnbild. För mig symboliserar Alcoyne något väldigt viktigt nämligen att våga vara ljusstark och att älska sig själv.

Att älska sig själv är något som länge ansetts fult, dock kommer fler och fler till insikten just om vikten av att älska sig själv är av yttersta vikt. Det är också något jag själv fått arbeta/arbetar med väldigt mycket. I detta arbete har jag mött astrologer och healing lärare som för mig öppnade en helt ny värld. Dörrarna till en värld som bar på uråldrig kunskap. Kunskap som jag bitvis tar till mig och samtidigt finner tröst i.

Vi människor tror att vi vet så mycket och vi blir inte sällan upplärda i detta trossystem. Faktum är att vi alla skapar vår sanning och därför är det av yttersta vikt av att befinna sig här och nu. Vi äger kraften över våra tankar och det är också vi som väljer om de blir verklighet.

Jag som valt att skapa den här bloggen heter Ewa Einarsson och är utbildad lärare och har en masterexamen inreligion peace and conflict. Älskar kunskap och delar gärna med mig av den.

Tack, för att just du valt att titta in här❤️