Ett liv i ständig förändring

Bloggens namn stämmer väl överens med mitt liv. Jag står aldrig still, men har förstått behovet av att en hälsosam och balanserad livsstil. Du kanske själv känner igen dig i att det är svårt och anledningen till att denna blogg faktiskt kom till beror just på det. Alltså min obalans som resulterade i en utmattning.

Jag är den evigt tacksam idag eftersom den gett mig så mycket utveckling och var också en brinnande insikt om vikten av att göra det du älskar. Inte alltid bry dig så mycket om vad andra säger, utan att följa dina egna visioner och drömmar. Under de senaste åren har jag också fått lära mig att saker och ting tar tid. Och att de helt enkelt måste få göra det.

Vi människor tror att vi vet så mycket och vi blir inte sällan upplärda i detta trossystem. Faktum är att vi alla skapar vår sanning och därför är det av yttersta vikt av att befinna sig här och nu. Vi äger kraften över våra tankar och det är också vi som väljer om de blir verklighet.

Jag som valt att skapa den här bloggen heter Ewa Einarsson och är utbildad lärare och har en masterexamen i religion, peace and conflict. Jag har även läst sociologi och statsvetenskap.

Till hösten ska jag vid sidan om mitt arbete läsa den sista kursen i statsvetenskap för att slutligen ta en examen inom det ämnet. Av den enkla anledningen att jag älskar politik och samhällsutveckling. Älskar kunskap och delar gärna med mig av den.

Är du intresserad av att höra vad jag har att erbjuda är du alltid välkommen att kontakt med mig.

Tack, för att just du valt att titta in här och ha en fortsatt fin dag

❤️