Jag ska skriva

Då kom det där oundvikliga ögonblicket då jag öppnade laptopen igen. Där satt jag med distans och blickade ut över mina skrivna ord. Det skrivna ordet har varit en stor del av de senaste 10 åren och jag tycks aldrig tröttna. Förundrad kan jag ibland läsa något gammalt paper eller uppsats och undra var orden kom i från.

Idag fick jag ett budskap att det var viktigt att avsätta tid för just skrivande. Jag tittade mig omkring och tog upp min laptop igen. Det är en härlig känsla när det trots allt flyter och sidorna fylls med ord, som blir till en helhet.

Från början vet jag inte alltid vart det ska leda, men det är trots allt givande att unna sig den tiden. Att enbart gå in i sin egen bubbla och göra det man innerst inne älskar. Att formulera sig och försöka fånga uppmärksamhet, samt vinkla orden i en viss twist för att kunna nå ut med ett visst budskap.

Det skrivande ordet är precis lika viktigt som just den talade retoriken. Att kunna formulera sig på ett sådant sätt som gör att människor vill läsa vidare, men inte minst för ens egen skull. Det måste alltså finnas någon substans i det man gör. Så jag lyder trots allt rådet att skriva, för det var den uppmaning jag fick idag och jag valde att lyssna. Är det något det senaste året visat är vikten av att följa intuitionen, för den leder oss rätt förr eller senare. Dock kan saker och ting ta längre tid än vi tror, men det är också helt okej.

Universum bjuder på ett fantastiskt flöde denna vecka, så låt allt komma till dig och låt det ske. Betrakta det som sker, för det gör det av en anledning. Fundera över vad du skulle älska att göra och låt på så sätt det inre barnet blomma upp inom dig.

Önskar dig en fantastiskt givande dag och inte minst vecka;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s