Jag borde kanske…

Underbara ljuvliga helg. Tiden på veckan då jag egentligen enbart gör precis det jag vill. Ändå fick jag för en stund sedan en gnagande känsla av att jag slösade bort min tid. Varför då kan man undra? Svaret var enkelt. Jag gjorde nämligen ingenting.

Märkligt att de gamla mönstren sitter så rotade. Det är alltså en konst att göra ingenting. Trots att jag ägnat flera timmar åt att analysera Klan-strukturer med hjälp av ingen mindre än Bordieu. Vet inte hur många gånger jag dessutom skrivit hans namn helt fel. Det är roligt det där att vissa ord och namn aldrig verkar bli rätt.

Så, spännande och intressant att läsa material gällande detta. Dessutom fann jag en intressant artikel på DN debatt av Rothstein som gav några väl valda synpunkter om att exempelvis Delegation för migrationsstudier kanske borde ta fram mer forksningsunderlag när det gäller Klanernas etablering och strukturer i just Sverige.

Det känns som det finns mer att kartlägga och vi vet ju inte minst från demokratiforskningen att Klan-struktur är väldigt svårt att arbeta bort inte minst i demokratiseringsprocesser. Alltid intressant att lära sig mer, vilket jag haft förmånen att göra.

Veckans höjdpunkt var dock mötet med vår lilla familjemedlem. Tänk att de är så små de små liven. Jag längtar efter honom samtidigt som det konstigt nog är pirrigt. En ny hundras och ett nytt liv att ta ansvar för. Det finns helt enkelt mycket att glädjas inför.

Hoppas din vecka blir fin;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s