Välkommen

Denna vecka avslutas med en fullmåne som heter duga. Månen kommer att befinna sig nära Uranus och det är stora skiften på gång. Fina och vackra sådana skulle jag säga. Liksom i övriga världen finns det även inom den andliga världen en vilja att få människor att anamma just din sanning.

Min sanning säger snarare att vi alla har vår egen och därför kan ingen egentligen tala om vad som är din. Det finns dock några råd på vägen och det är att titta in i sig själv, för att känna in det rätta för just dig. Därför förespråkar jag meditation, men det är samma sak där. Genomför det på det sättet som du upplever som bäst.

I delar av mina flöden finns en sådan vilja att föra över sin sanning att jag stundtals påminns om hur det kan se ut i en valrörelse. Det finns så många som vill hjälpa och vägleda andra, men faktum är att det är dig själv allt börjar med.

Tiden just nu talar om vikten av att släppa gamla stagnerade mönster. Att förlåta och gå vidare. Det leder till frihet och glädje för alla och inte minst dig själv. Låt känslor komma upp till ytan och släpp dem sedan fria och fyll på med ljus och kärlek.

Låt inte andras uppfattningar om dig bli dina egna utan finn dig själv. All är oavsett lika mycket värda och precis så älskade som man kan vara. Faktum är att det inte finns någon sådan brist utan snarare ett överflöd.

Idag har vi välkomnat lille Milou, som med sin närvaro skänker så mycket glädje och kärlek. Han har efter några timmar hittat Indus plats i soffan och går dit när han vill ligga där. När jag ser hans glädje påminns jag om att vi kan välja den aktivt, men först genom att vända ryggen mot det vi inte längre vill ha.

Men det är min sanning. Vad din är får du bestämma själv. Ta hand om er i förändringens tid, för nu kommer allt snart att gå i en rasande fart. Det beror på att bland annat Merkurius och inte minst Mars kommer gå framåt. Det är energier som kommer att visa sig i det yttre, det är något vi kan vara säkra på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s