Dagarna går

Satt och räknade veckor fram till jul och insåg att det snart är dags för ännu ett bokslut. Hösten har passerat i ilande fart trots att inget egentligen är sig likt. Hårdare restriktioner och uppmaningar till det så kallade sunda förnuftet.

Det är egentligen enkelt. Slutligen handlar det om att visa respekt mot våra med människor, genom att hålla avstånd och undvika människor. Trots det pågår livet för fullt. Nya HP som ska tas och det är verkligen något jag djupt i min själ älskar. Att hela tiden lära nytt.

Samtidigt har vi en ny familjemedlem som upptar mycket tid. Sonen talade noga om att vi aldrig skämt bort de andra hundarna så. Det kan säkert stämma, men just nu är det en annan tid. Kalendern är liksom inte fullbokad med hockeyträningar och fotboll, utan nu får han fullt fokus det lilla livet. Samtidigt som vi reflekterar över att det är en annan hundras, en trygg och fin sådan men ändå mycket action.

Dock en annan typ av action än hos flatten, som snarare med sitt ystra och glädjefulla sätt tar över rummet. Jag kan faktist sakna det. En flatte när den kommer flygande och håller på att nästan välta det som står ivägen. Det är charmigt även om man kunde vara trött på det ibland.

Jag tänker på att det är de där sidorna som vi ofta stör oss på som vi sedan kommer sakna. En bekännelse till är att det faktist är jag som glömmer tandkrämen på handfatet. Alltså inte han som lämnat boet😂

Så, allt har liksom sin gång och det börjar bli dags att snart sikta in sig på 2021. Vilket ska bli ett spännande år. Fram tills dess låter jag dagarna gå, stannar upp och reflekterar tacksamt över allt det fina jag får vara med om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s